Luiza Pesjakova and Urška Perenič. Beatin dnevnik: Roman: Prvi slovenski družinski roman v obliki dnevnika. Ljubljana: Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2019. - Pogačar, Timothy (Slovene Studies Journal, 2019)
abstract